Νεα Μακρη Φωτια : Megalh Fwtia Sth Nea Makrh - — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Psefllyvpi2xem
Psefllyvpi2xem from www.flash.gr
Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη:

Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε .

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Fwtia Twra Sth Nea Makrh Binteo Kai Eikones E8nos
Fwtia Twra Sth Nea Makrh Binteo Kai Eikones E8nos from www.ethnos.gr
Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε .

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής.

Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 .

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Xcvwrmlhn7 R3m
Xcvwrmlhn7 R3m from i1.prth.gr
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε .

Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids).

Αισθητά βελτιωμένη είναι η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε αργά το βράδυ της δευτέρας σε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Φωτιά τώρα στη νέα μάκρη pic.twitter.com/mf2bdoz7gw. 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Αργά το βράδυ η πυρκαγιά επεκτάθηκε, με αποτέλεσμα να απειλήσει σπίτια στον οικισμό λιβίσι και στη γύρω περιοχή, με την πυροσβεστική να . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας 20 σεπτεμβρίου στη νέα μάκρη, εκκενώθηκαν σπίτια. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για . Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της δευτέρας (20/9) σε δασική έκταση στην περιοχή ανατολή στη νέα μάκρη αττικής. Καλύτερη εικόνα παρουσιάζει, σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά η οποία ξεκίνησε σε πολλαπλές διαφορετικές εστίες στη νέα μάκρη και . Σε γενική επιφυλακή όλες οι πυροσβεστικές υπηρεσίες της αττικής. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.

Νεα Μακρη Φωτια : Megalh Fwtia Sth Nea Makrh - — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.. Κοντά σε σπίτια οι φλόγες (pics & vids). Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: 23:23 , δευτέρα 20 σεπτεμβρίου 2021 . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στη νέα μάκρη: — yiannis bavelas (@yiannisbavelas) september 20, 2021.